Muuta tärkeää

Vaatesäilytys: Tapahtumassa ei ole järjestettyä ja vartioitua vaatesäilytystä.

Pankkiautomaatti: Elenia Areenalla ei ole pankkiautomaattia. Lähin automaatti on ostoskeskuksessa noin kilometrin päässä Elenia Areenalta. Varaathan mukaan käteistä, koska kaikilla näytteilleasettajilla ei välttämättä ole maksupäätettä. Lipunmyynnissä ja ravintolassa on maksupäätteet. Maksuvälineiksi käy käteinen, pankkikortit ja Luottokunnan kortit (Visa, MasterCard).

Ensiapu: Tapahtuma-alueella on ensiapupäivystys. Yhteys tapaturman tai sairauskohtauksen sattuessa messuinfoon tai suoraan ensiapuun.

Lastenhoito: Tapahtumassa ei ole mahdollisuutta valvottuun lastenhoitoon. Elenia Areenan wc:t, pukuhuoneet ja muut tilat ovat rajoitetusti messuvieraiden käytössä esim. vaipanvaihtoon tai imetykseen. Tarvittaessa yhteys messuinfoon, josta opastetaan tiloihin.

Eläimet: Jotta allergiset voisivat tutustua tapahtumaan ilman oireita, lemmikkieläinten tuonti Elenia Areenan sisätiloihin on kielletty lukuun ottamatta vammaisten apuna olevia opaskoiria.

Tupakointi: Elenia Areena on savuton. Tupakointi sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä on kielletty. Käytäthän merkittyjä tupakointialueita.

Messujen yhteistyökumppanit >>> sivua päivitetään

Ohjelmalavalla tietoiskuja ja työnäytöksiä koko tapahtuma ajan. Ohjelma julkaistaan netissä n. 2 viikkoa ennen tapahtumaa. Messujen ohjelman tuottaa Laura Ruohola.

Katso ohjelma>>> näytteilleasettajat>>> pohjakartta>>> …. sivuja päivitetään

RSA_logo s.postiin