Ouluhalli

Messupaikan osoite: Ouluhalli, Ouluhallintie 20

Katso ajo-ohjeet>>>

Messuinfo avoinna:
To 28.9. klo 8.00 – 20.00
Pe 29.9. klo 8.00 – 20.00
La 30.9. klo 8.00 – 16.00
Su 1.10. klo 9.30 – 18.00

Pohjakartta >>>
(Huom! Muutokset osastosijoittelussa ja –numeroinnissa mahdollisia)

Näytteilleasettajia ja messuvieraita palvelee messuravintola, joka sijaitsee Ouluhallin toisessa kerroksessa, tuloaulasta portaat ylös. Tarjolla lounas, kahvia, virvokkeita, suolaista ja makeaa naposteltavaa. Ravintola palvelee näytteilleasettajia jo rakentamisen aikana.

Tilaa kahvi- ja lounasliput>>> ilmoitetaan myöhemmin…

Messukahvila sijaitsee sisäänkäynnistä suoraan eteenpäin, hallin oikeassa yläkulmassa sisäänkäynnistä katsoen.

Ohjelmalava ja katsomo sijaitsevat sisäänkäynnistä vasemmalle.

Messutoimisto/info sijaitsee sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä.

Ouluhallissa on kaksi lastausovea, hallin molemmin puolin. Ovien koko on 3000 x 4015 m. Toivomme, että ajoneuvot siirretään välittömästi, kun kuorma on purettu/lastattu. Näin varmistamme rakentamisen/purkamisen joustavan kulun.

Lastausovet avataan torstaina 28.9. klo 11.00 ja suljetaan la 30.9. klo 9.30. Purkua varten ovet avataan su 1.10. klo 16.00.

Tuoko osastollesi tavaraa kuljetusfirma? Muistathan merkitä rahtikirjaan tarkasti osastosi numeron ja yrityksesi nimen. Tavaroita voidaan vastaanottaa torstaista 28.9.2017 klo 11.00 alkaen Järjestä ei vastaa saapuneesta tavarasta.

Autolla ajo halliin on sallittu suojattuja juoksuratoja pitkin sekä betonilaatalla. Pyydämme huomioimaan pituushyppylaatikon (merkitty) vanhan lastausoven luona sekä sähköyliviennit 250cm korkeudessa.

Käytössä on trukki, jota käyttää messujärjestäjän valtuuttama kuski. Trukin kutsu suoraan kuskilta.

Järjestäjän toimesta juoksurata peitetään sini/harmaalla neulahuopamatolla. Näyttelyalueella (betonilaatta) ei ole mattoa. HUOM! Rakenteilla tilattujen osaston hintaan sisältyy harmaa matto. Maton värin voi joissakin tapauksissa vaihtaa. Kysy lisätietoja koordinaattorilta.

Suosittelemme tavaroiden kuljettamiseen kumipyöräisiä kärryjä. Järjestäjä vuokraa rakentajien ja näytteilleasettajien käyttöön kärryjä sekä teollisuusimurin rakennusaikaiseen siivoamiseen.

Rakennus- ja purkuaikoina näytteilleasettajien on kuljetettava pois rakennusjätteet ja pakkausmateriaalit. Järjestäjä tuo jätelavat lastausovien läheisyyteen.

Hallissa on wlan-yhteys. Suosittelemme kuitenkin oman mokkulan käyttöä, koska hallin verkko hidastuu suuren käyttäjämäärän vuoksi.

PYSÄKÖINTI
Seuraa opastusta.
Näytteilleasettajille ei ole erillistä pysäköintialuetta. Pysäköinti on Ouluhallin
välittömässä läheisyydessä. Tapahtuman aikana alueella on liikenteenohjaus.
Pysäköinti on ilmaista.

KYSY TARVITTAESSA LISÄTIETOJA KOORDINAATTORILTA
helena.nyman@messu.com tai 040 729 1563.