Aihearkisto: Hämeenlinna

13.10.2017

Hämeenlinna

Maire Leppänen voitti Moccamasterin

Hämeenlinnan Rakenna-Sisusta-Asu messuilla Kaskipuun osastolla suoritetussa arvonnassa Moccamasterin voitti Maire Leppänen  Forssasta.

Kaskipuu ja RSA messut onnittelee voittajaa!

8.10.2017

Hämeenlinna Yleinen

Hämeenlinnan RSA-messut jatkuvat sunnuntaina klo 10-16 – tervetuloa!

Nyt on Elenia Areena täynnä rakennusalan yrityksiä esittelemässä palvelujaan, uutuustuotteitaan ja tarjouksiaan! Esimerkiksi talopakettien osalta ensi kevään parhaat toimitusajat varataan nyt.

Tervetuloa mukaan koko perheellä!

Hameenlinna latkalla

 

2.10.2017

Hämeenlinna Yleinen

RSA-messut Hämeenlinnassa la-su 7.- 8.10. – tervetuloa koko perheellä!

Syksyn messukierros huipentuu Hämeenlinnaan, jossa viikonloppuna 7.-8.10. järjestetään Rakenna-Sisusta- Asu -messut Hämeenlinnan Elenia Areenalla.

-Messuille on ilmoittautunut näytteilleasettajia tupa täyteen ja viimeisistä paikoista käytiin oikeastaan pientä kisaakin, kertoo näyttelypäällikkö Jouko Lehtonen.

– Nyt kaikkien rakentajien ja remontojien kannattaa olla liikkeellä, sillä monenlaista messutarjousta tuntuu olevan ilmassa. Monille pientalorakentajille kevään varhainen toimitusaika on tärkeää ja ne varataan juuri näihin aikoihin, Lehtonen muistuttaa.

Hämeenlinnan messut ovat avoinna la-su 7,.-8.10.  klo 10-16.

Laaja mainos

 

12.10.2015

Hämeenlinna

Hämeenlinna päätti RSA messuvuoden!

Viikonloppuna Hämeenlinnan Elenia Areenalla järjestetyt Rakenna-Sisusta-Asu messut päätti IMG_0867RSA-messuvuoden. Ilmeisesti kävi niin, että syysloman alku ja viikonloppuna ollut hieno ulkoilusää vaikutti Hämeenlinnan kävijämäärään. ”Olemme silti tyytyväisiä messuihin, varsinkin sunnuntai oli meille hyvä päivä, rakentajia oli liikkeellä ja saimme sovittua tapaamisia heidän kanssaan hyvin” sanoo pääyhteistyökumppaneista Kannustalojen Jukka Järvinen.
”Vaikka Hämeenlinnassa yleisötavoitteeseen emme aivan päässeet, saimme silti hyvää palautetta näytteilleasettajilta” toteaa tapahtuman Koordinaattori Helena Nyman

Tapahtuma oli vuoden viimeinen ja syksyn neljäs perättäinen messuviikonloppu tällä kiertueella.
Kahdeksat messut, kahdeksassa kaupungissa, satoja näytteilleasettajia, kymmeniä tuhansia kävijöitä, silti kaikki on sujunut hyvin. ”Ensi vuonna tulemme järjestämään suurin piirtein saman määrän tapahtumia, vahvistamme ensivuoden messukalenterin parin viikon sisällä” toteaa vielä Nyman

7.10.2015

Hämeenlinna

Hämeenlinnassa viikonloppuna syksyn viimeiset RSA-messut

Syksyn Rakenna-Sisusta-Asu -messukiertue päättyy Hämeenlinnaan, kun Kanta-Hämeen suurin
alan tapahtuma uudella Elenia Areenalla on vuorossa viikonloppuna. Areena täyttyy messuteemojen näytteilleasettajista.
”Vahvimmin on esillä talopakettiteollisuus, ikkunat, ovet, remonttifirmat ja erilaiset energiaratkaisut.
Messuilla on myös jättikokoinen Gigantin osasto, jsta myydään erikoishintaisia Kodintekniikan tuotteita” sanoo tapahtuman näyttelypäällikkö Jouko Lehtonen. Sisustus on myös vahvasti esillä. Sisustustoimittaja Laura Ruoholan on vetämissä Tietoiskuja ohjelmalavalla. Lauantaina kuullaan
huippusuositun, TV:stä tutun Tomi Kouvolan esitys tämän hetken viimeisimmistä trendeistä.

Infoa messuvieraille >>>
Tietoiskulavan ohjelma >>>
Näytteilleasettajat >>>
Pohjakartta >>>

14.10.2014

Hämeenlinna

Hämeenlinnassa onnistunut viikonloppu!

Syksyn viimeiset Rakenna-Sisusta-Asu messut onnistuivat Hämeenlinnassa hyvin. ”Saimme paljon kiitosta järjestelyistä ja tapahtuman onnistumisesta” sanoo promoottoreista Näyttelypäällikkö Jouko Lehtonen. Viikonlopun messuille osallistui myös Uudenmaan Arvoasunnot LKV, jonka liiketoiminnanjohtajana toimii kiinteistökuningatar Kaisa Liski. Lauantaina messuilta poistuessaan Liski totesi ”Nämä on erilaiset messut – tämä on kotikenttä. Tottakai olemme täällä mukana messuilla.” Kannustaloilta Niina Kivelä kiitteli myös messujen antia varatessaan paikan ensivuoden tapahtumaan. ”Meille erinomaiset messut, olemme mukana ehdottomasti taas ensivuoden messuilla” sanoi Kivelä messujen päätteeksi.
Ensivuonna messut ovat Hämeenlinnassa 10. – 11.10.2015

8.10.2014

Hämeenlinna

Hämeenlinnan uusi Elenia Areena saa tulikasteen syksyn viimeisillä messuilla

WP_20140909_001
Hämeenlinnan uusi, upea Elenia Areena saa tulikasteen vuoden viimeisillä Rakenna-Sisusta-Asu messuilla viikonloppuna. ”Halli on upea, messuille kannattaa tulla kauempaakin jo pelkästään hallin näkemisenkin vuoksi” sanoo Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n Toimitusjohtaja Jorma Hassinen.
”Mahtava päätös syksyn messukiertueelle. Neljät messut kuukauden sisällä ja paras on jäljellä! Tupa on varmasti täynnä koko viikonlopun. On iso kunnia meille järjestää ensimmäinen messutapahtuma uudessa hienossa hallissa” toteaa innoissaan Rakenna-Sisusta-Asu messujen toimitusjohtaja Reijo Alakoski.

Rakenna-Sisusta-Asu –messut Hämeenlinnassa 11. – 12.10.2014 >>> tästä
Näytteilleasettajat >>> tästä
Pohjakartta >>> tästä
Ohjelma >>> tästä

 

 

18.3.2014

Hämeenlinna

Elenia Areena saa tulikasteen Rakenna-Sisusta-Asu messuilla

Hämeenlinnan uusi Elenia Areena saa tulikasteen neljättä kertaa järjestettävillä Rakenna-Sisusta-Asu messuilla lokakuussa.

”Tapahtuma on ensimmäinen isossa, uudessa hallissa. Testaamme tavallaan hallin toimivuutta tämän kokoluokan tapahtumassa”  sanoo messujen näyttelypäällikkö Jouko Lehtonen.

Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n toimitusjohtaja Jorma Hassinen odottaa myös innolla ensimmäistä tapahtumaa uudessa hallissa.

”Olen varma hallin toimivuudesta. Vaikka halli on suunniteltu tietysti pääasiassa urheilun tarpeisiin, se tulee palvelemaan jatkossa erinomaisesti myös erilaisten tapahtumien, kuten messujen pitopaikkana” sanoo Hassinen.

Lue koko lehdistötiedote >>> Tiedote

Rakenna-Sisusta-Asu -messut Hämeenlinnassa 11. – 12.10.2014
Katso lisätietoja>>>tästä