Aihearkisto: Oulu

1.10.2017

Oulu

Oulun messuilla rakentajat ja remontoijat liikkeellä

Viikonloppuna Oulussa jo 12. kerran järjestetyillä Rakenna-Sisusta-Asu messuilla oli rakentajat liikkeellä. Kastellitalojen aluemyyntipäällikkö Jouni Pietarila oli innoissaan tapahtuman tauottua. ”Erinomaiset messut, sovimme paljon tapaamisia ensi vuoden rakentajien kanssa, joita oli paljon liikkeellä viikonloppuna johtuen messuviikolla suoritetusta Oulun tonttijaosta”. Myös remontoijia oli paljon liikkeellä.

Arkkikalusteen Aleksi Huhtala kiitteli messujen antia ”Messut ylitti kaikki odotukset. Olemme erittäin tyytyväisiä tapahtumaan, olemme jatkossakin ehdottomasti mukana näillä messuilla”.

Messujen Tietoiskulavalla kuultiin melkeinpä tauotta mielenkiintoisia, Laura Ruoholan vetämiä tietoiskuja ajankohtaisista aiheista.

Seuraavat Rakenna-Sisusta-Asu -messut on Oulussa 29. – 30.9.2018.

26.9.2016

Oulu

OULUSSA ONNISTUNUT VIIKONLOPPU

Viikonloppuna yhdettätoista kertaa järjestetyt Rakenna-Sisusta-Asu –messut onnistuivat hyvin. ”Pääsimme tavoitteisiin. Osastojen määrä kasvoi edellisvuodesta reilusti, kävijöitä oli myös selkeästi enemmän edellisvuoteen verrattuna”, sanoo Messupromoottoreiden toimitusjohtaja Reijo Alakoski.

Yhteistyökumppaneista Omega-Keittiöiden myyntijohtaja Osmo Pietarila myhäili tapahtuman tauottua: ”Onnistunut viikonloppu, myyjien kalenterit täyttyivät. Tulemme tekemään paljon kauppaa tämän tapahtuman ansiosta”.

Rakennus Optimal Oy:stä Juha Keskikorpi oli myös tyytyväinen messujen antiin: ”Kannatti ehdottomasti lähteä mukaan, saimme kontakteja paljon. Varasimme jo paikan ensi vuoden messuille!”

Ensi vuonna messut järjestetään 30.9. – 1.10.2017

Varmista paikkasi jo nyt ja soita Helena Nyman p. 040 7291563, sähköposti: helena.nyman@messu.com

13.1.2016

Oulu

RSA-messut ja Riista- ja Kalamarkkinat ensimmäistä kertaa Oulussa

Oulu saa ensi syksynä, tarkalleen syyskuun 2016 lopulla, uuden, ison valtakunnallisen tapahtuman, kun kokkolalainen Suomen Messupromoottorit ja tamperelainen Herkkurysä järjestävät Ouluhallissa ja hallin piha-alueella Rakenna-Sisusta-Asu messut ja Kala- ja Riistamarkkinat. RSA-tapahtuma sijoittuu hallin sisätiloihin ja Kala- ja Riistamarkkinat sen ulkoalueille.

Messupromoottoreiden toimitusjohtaja Reijo Alakoski on varma tapahtuman vetovoimasta. ”Olemme järjestäneet samalla sapluunalla Kokkolassa Rakenna-Sisusta-Asu messuja ja Kalamarkkinoita jo toistakymmentä vuotta. Tapahtumassa on käynyt vuosittain 15-18 000 kävijää. Oulun ja sen ympäristön väkimäärä on moninkertainen Kokkolaan verrattuna, joten uskomme Oulun tapahtuman kiinnostavan useita kymmeniä tuhansia ihmisiä. Lisäksi on suorastaan uskomatonta, ettei Oulussa ole koskaan tiettävästi järjestetty varsinaisia Kalamarkkinoita.”

Lue koko tiedote>>> TIEDOTE

28.9.2015

Oulu

Oulussa onnistunut messuviikonloppu!

Viikonloppuna Ouluhallissa järjestetyt 10v Juhlamessut onnistuivat hyvin. Kastelli-Talojen Pohjois-Suomen Myyntipäällikkö Jouni Pietarila sanoi rakentajia olleen hyvin liikkeellä huomioiden rakentamisen volyymin. ”Saimme sovittua asiakastapaamisia viimevuosien tapaan ja jatkamme tapahtuman pääyhteistyökumppanina ehdottomasti myös ensivuoden messuilla.”
Pääyhteistyökumppaneista Värisilmän Haukiputaan kauppias Pasi Jämsä ja Oulun Kauppias Hannu Hilli pitivät myös messuja onnistuneina ”Osastolla riitti vipinää ja tietoiskut täyttivät katsomot. Tästä on hyvä jatkaa ensivuonna.”

Viikonlopun messut järjestettiin nyt kymmenennen kerran. Juhlan kunniaksi tarjolla oli jauhelihakeittoa kaikille, jota meni toistatuhatta litraa.

Ensivuoden messut on 24. – 25.9.2016.

24.9.2015

Oulu

10v Messut Ouhallissa viikonloppuna, Juhlan kunniaksi ilmainen ruoka kaikille !

Viikonloppuna Oulussa, Ouluhallissa, järjestettävät Rakenna-Sisusta-Asu messut ovat nyt kymmenennen kerran. Juhlan kunniaksi tarjoamme kaikille messuvieraille ja näytteilleasettajille messulounaan Juhlan kunniaksi.
”Pottuja on kuorittu aika tavalla viimepäivinä, lihakeittoa riittää varmasti kaikille” sanoo Toimitusjohtaja Reijo Alakoski
Tapahtuma on kasvanut kymmenessä vuodessa Pohjois-Suomen syksyn suurimmaksi alan tapahtumaksi.
Messujen sisältöön on tänä vuonna kiinnitetty erityistä huomiota. Tapahtuman Tietoiskut ja työnäytökset tuottaa TV:stä tuttu Toimittaja Laura Ruohola, joka myös itse esiintyy messuilla. Messujen yhteydessä on myös seminaareja Ympäristötalolla.

Rakenna-Sisusta-Asu –messut Ouluhallissa 26. – 27.9.2015
Infoa messuvieraille >>>
Ohjelma >>>
Näytteilleasettajat >>>
Pohjakartta >>>

29.9.2014

Oulu

Oulussa onnistunut viikonloppu!

Oulun yhdeksännet Rakenna-Sisusta-Asu messut viikonloppuna onnistuivat
jälleen erinomaisesti. Ennen kaikkea sunnuntaina käytävät täyttyivät rakentamisesta ja remontoimisesta kiinnostuneista messuvieraista
Tapahtuman pääyhteistyökumppaneista Kastelli-talojen Pohjois-Suomen myyntipäällikkö Jouni Pietarila oli myös hyvillä mielin tapahtuman antiin.
”Omakotitalojen rakentajia oli yllättävän hyvin liikkeellä, saimme paljon kontakteja ja olimme tyytyväisiä viikonlopun messuihin.

Vuoden kuluttua 26. – 27.9.2015 on vuorossa 10v Juhlamessut.
”Tulemme Juhlistamaan tapahtumaa ensivuonna
-Juhlavuosi tulee näkymään erityisesti messujen sisällössä ja markkinoinnissa” sanoo Rakenna-Sisusta-Asu messujen toimitusjohtaja Reijo Alakoski.

Messujen yhteydessä käytiin Kukkakauppiasliiton Kukkasidonnan Suomenmestaruuskilpailut®
Mestaruuden voitti kaksi päiväisessä kisassa Hanna Vehkalampi Järvenpäästä.
Messut onnittelee voittajaa!

hannavehkalampi2014