Aihearkisto: Kajaani

27.3.2017

Kajaani

Kajaanissa onnistunut viikonloppu!

IMG_3644IMG_3881.JPG

Kajaanin kahdennetoista RSA-messut onnistuivat ja pääsivät tavoitteeseen.
”Tapahtumassa vieraili n. viisituhatta messuvierasta” sanoo näyttelypäällikkö
Reijo Alakoski Promoottoreista.

Olli-Pekka Telkki Rakennus Optimal Oy:stä piti tapahtumaa myös onnistuneena
”Osallistuimme ensimmäistä kertaa Kajaanin Rakenna-Sisusta-Asu -messuille
Kannatti ehdottomasti tulla mukaan. Saimme hyvin kontakteja ja tulemme tekemään
kauppaa Kainuuseen tämän tapahtuman ansiosta”

Ensi vuonna messut järjestetään 24.-25.3.2018

11.4.2016

Kajaani

Kajaanissa onnistunut viikonloppu!

Viikonloppuna järjestetyt kevään viimeiset RSA messut onnistuivat erinomaisesti näytteilleasettajilta
tulleen palautteen perusteella. Myös yhteistyökumppanit kiittelivät kokonaisuutta ja messujen ilmettä. ”Niinpä monen kumppanin kanssa puristettiin kättä ensivuoden messuista” sanoo Reijo Alakoski promoottoreista.
Tietoiskuista erityisen suosittuja olivat Laura Ruoholan ja Tapani Kiminkisen vetämät tietoiskut.
Ensi vuonna Rakenna-Sisust-Asu messut järjestetään 8. – 9.4.2017

7.4.2016

Kajaani

Kajaanissa viikonloppuna Kainuun ja Koillismaan suurimmat messut

Kiminkinen

Viikonloppuna on vuorossa kevään viimeiset Rakenna-Sisusta-Asu messut Kajaanissa, jotka järjestetään jo yhdennentoista kerran. Tapahtuma on kasvanut Pohjois-Suomen suurimmaksi alan tapahtumaksi Oulun messujen jälkeen. Ohjelmassa on paljon tietoiskuja. Tietoiskuista yksi mielenkiintoisimmista on varmasti TV:stä tutun maalaislääkäri Tapani Kiminkisen alustukset ”Sisäilmavaivat” ja ”Remonttihenkilön kunto”. Laura Ruohola, joka emännöi messulavaa, puolestaan alustaa 2016 sisustustrendeistä ja omakotitalon teknisen tilan ratkaisuista Air Wise Oy:stä Sauli Pitkälä.

Messut on loppuun myyty, talouden taantuma näkyy tänä vuonna ainoastaan pääsylipun hinnassa. ”Halusimme madaltaa kynnystä saapua messuille, laskimme pääsylipun hintaa rutkasti, nyt messuille pääsee vain kahdeksalla eurolla, lisäksi messujen molempina aamuina 200 ensimmäistä messuvierasta saa muoviämpärin mukaansa” sanoo Toimitusjohtaja Reijo Alakoski

Infoa messuvieraille >>>
Ohjelma>>>
Näytteilleasettajat >>>
Pohjakartta >>>

13.4.2015

Kajaani

Kajaanin messut pääsi tavoitteeseen!

Viikonloppuna kymmenettä kertaa järjestetyt Kajaanin Rakenna-Sisusta-Asu messut ylsi tavoitteeseen. Kaiken kaikkiaan kokonaisuus oli erinomainen. Juhlan kunniaksi messuvieraille ja näytteilleasettajille tarjolla ollutta ilmaista jauhelihakeittoa meni tuhansia annoksia. Tietoiskulava oli kansoitettu, ennen kaikkea Homekoira näytös veti lavan aina täyteen tungokseen saakka.
”Saimme myös erittäin paljon varauksia jo ensivuoden tapahtumaan” sanoo Toimitusjohtaja Reijo Alakoski.
Tapahtuman pääyhteistyökumppaneista Kajaanin K-Raudan Kauppias Teuvo Oikarinen kiitteli myös viikonlopun antia.
”Kuhinaa on ollut, tästä on hyvä jatkaa ensivuoteen, tulemme kehittämään sapluunaa edelleen seuraaville messuille” sanoo Oikarinen

IMG_0577

9.4.2015

Kajaani

10v RSA-messut Kajaanissa viikonloppuna, ilmainen ruoka kaikille messuvieraille!

Viikonloppuna Kajaanissa, Kajaanihallissa järjestettävät Rakenna-Sisusta-Asu messut järjestetään nyt kymmenennen kerran. Juhlan kunniaksi tarjoamme kaikille messuvieraille ja näytteilleasettajille messulounaan Juhlan kunniaksi.
”Pottuja on kuorittu aika tavalla viimepäivinä, olemme varautuneet useiden tuhansien messuvieraiden ruokkimiseen” sanoo Toimitusjohtaja Reijo Alakoski
Tapahtuma on kasvanut kymmenessä vuodessa Kainuun ja Koillismaan suurimmaksi alan tapahtumaksi. Itse asiassa messut on Pohjois-Suomen merkittävin raksa-tapahtuma Oulun messujen jälkeen.
Messujen sisältöön on tänä vuonna kiinnitetty erityistä huomiota. Tapahtuman Tietoiskut ja työnäytökset tuottaa TV:stä tuttu Toimittaja Laura Ruohola, joka myös itse esiintyy mesuilla.
Ohjelmassa on erittäin mielenkiintoisia tietoiskuja, homekoira näytöksestä alkaen.

Rakenna-Sisusta-Asu –messut Kajaanihallissa 11. – 12.4.2015
Infoa messuvieraille >>>
Ohjelma >>>
Näytteilleasettajat >>>
Pohjakartta >>>

5.4.2014

Kajaani

KPK palkitsi promoottorit vuoden yhteistyökumppania

Kajaanin Pallo-Kerho palkitsi Kajaanin messujen ensimmäisenä päivänä Suomen Messupromoottorit vuoden yhteisyökumppanina. KPK on vastannut seitsemän vuotta tapahtuman avustavista töistä. Seuran puheenjohtaja Jorma Säkkinen kiitti vuosia kestäneestä yhteistyöstä promoottoreita ja luovutti samalla messuorganisaatiolle pesäpallopalopatsaan, jonka otti vastaan Suomen Messupromoottoreiden hallituksen puheenjohtaja Jouko Lehtonen, Toimitusjohtaja Reijo Alakoski ja Tapahtumakoordinaattoori Helena Nyman.

KPK kiitos

2.4.2014

Kajaani

Kainuun ensimmäiset Rakenna-Sisusta-Asu messut järjestettiin Kajaanissa 2004 syksyllä. Tapahtuma on kasvanut kymmenessä vuodessa merkittäväksi alan tapahtumaksi Suomessa. ”Itse asiassa, messut ovat Pohjois-Suomen suurin alan tapahtuma Oulun messujen jälkeen” sanoo promoottoreiden Toimitusjohtaja Reijo Alakoski. Viikonloppuna Kajaanihallissa yhdeksRemontti-Reiska Jorma Piisinen kuvattu 20.5.2010ättä kertaa järjestettävä tapahtuma on vetänyt puoleensa näytteilleasettajia salin täydeltä. Mukana on 100 näytteilleasettajaa. Vahvimmin ovat esillä rakentaminen, remontointi , sisustus ja erilaiset energiaratkaisut. Tietoiskulavaa on isännöimässä tasavallan ykköstimpuri Jorma Piisinen.

Tietoiskulavan ohjelma>>> tästä

Näytteilleasettaja>>>tästä

Pohjakartta>>>Kajaanihalli

Rakenna-Sisusta-Asu -messut Kajaanihallissa 5. – 6.4.2014.
Messut avoinna molempina päivinä klo 10.00 – 16.00.