Aihearkisto: Kokkola

26.9.2017

Kokkola Yleinen

Miljoonannen messukävijän raja rikki Kokkolan messuilla!

Miljoonas_kavijaViikonloppuna 23.-24.9. Kokkolan RSAmessuilla oli historiallinen päivä kun RSA-messujen miljoonas kävijä vieraili Messupromoottoreiden järjestämillä messuilla!

Miljoonas messuvieras oli kokkolalainen Satu Nykänen, joka saapui perheensä kanssa messuille klo 13.13 sunnuntaina. Lahjoitimme Sadulle hotelli-lahjakortin, ruusukimpun, sekä tarjosimme pullakahvit. Onnea Sadulle perheineen ja tervetuloa vastakin messuille!

Messupromoottoreiden  toteuttamia RSA-messuja ja muita tapahtumia on järjestetty vuodesta 2000 alkaen kuudessatoista eri kaupungissa lähes 150 kertaa. Seuraavat RSA -messut ovat Oulussa 30.9.-1.10.2017.

7.8.2017

Kokkola

1000 000:tta kävijää odotetaan messuille – Syksyn suurtapahtuma miltein loppuunmyyty!

Miljoonan kävijän raja saattaa rikkoutua tulevilla syksyn Kokkolan Rakenna-Sisusta-Asu messuilla. Keski-Pohjanmaan suurin alan tapahtuma on miltei loppuunmyyty, jäljellä on enää muutamia peruutuspaikkoja. Viime vuonna tapahtumaan tutustui yli 15 000 kävijää.

Vuosituhannen alusta saakka Suomen Messupromoottoreiden järjestämillä messuilla on vieraillut lähes miljoona messuvierasta. ”Tuo raja saattaa hyvinkin rikkoutua jo Kokkolassa” sanoo toimitusjohtaja Reijo Alakoski. Tapahtumia on järjestetty kuudessatoista kaupungissa. Suurin osa tapahtumista on ollut Rakenna-Sisusta-Asu messuja. Lue tiedote tästä >>> Tiedote 07082017

Rakenna-Sisusta-Asu -messut Kokkolassa 23.-24.9.2017 >>>

 

18.9.2016

Kokkola

Kokkolan messut päättyi valtavaan tungokseen!

 

 

part_1474202210499

Sadannet Rakenna-Sisusta-Asu -messut päättyivät valtavaan tungokseen Kokkolan Urheilutalolla Huutokauppakeisari Aki Palsanmäen, Helin ja Markun vetämään huutokauppaan. ”Pääsyliputtomuudesta johtuen kävijämäärää on mahdotonta arvioida. Joka tapauksessa koskaan Kokkolan messuilla ei ole päästy vastaavaan kävijämäärään” sanoo tapahtuman koordinaattori Helena Nyman.

Juha Närhi FM Mattsonilta osallistui ensimmäistä kertaa Kokkolan messuille ja totesi tapahtuman erittäin hyväksi. ”Kauppaa tehtiin oikein kunnolla, messuvieraat olivat iloisia ja halleissa valtavan hieno tunnelma.” Messujen pääyhteistyökumppaneista Nina Kivelä Kannustaloilta oli myös innoissaan tämän vuotisista messuista ”Saimme kontakteja paljon ja tulemme tekemään niistä kauppoja lähiviikkojen aikana.”

Riitta Varamäki ja Tanja Juppo Medilaserilta pitivät Kokkolan messuja kaikkien aikojen parhaina.”Kierrämme paljon messuja ja ikinä emme ole onnistuneet yhtä hyvin kuin täällä.”

Ensi vuonna messut järjetetään 23. – 24.9.2017.

 

 

17.9.2016

Kokkola

Kokkolan messuilla käytävät täynnä ensimmäisenä messupäivänä

Ensimmäisenä messupäivänä, sadansilla RSA-messuilla Kokkolassa, käytävät täyttyivät messuvieraista heti ovien avauduttua. Myyntipäällikkö Sampo Tuomivaara Jetta-Taloilta oli päivään myös erittäin tyytyväinen ”Hyvä pöhinä päällä koko päivän. Rakentajia oli liikkeellä yllättävän paljon.”

Sunnuntaina messut huipentuvat hyväntekeväisyyshuutokauppaan, jota tulee vetämään Huutokauppakeisari Aki Palsamäki.

Rakenna-Sisusta-Asu -messut Kokkolan Urheilutalolla 17.-18.9.2016

Messut avoinna klo 10.00 – 16.00

Tapahtuma on pääsymaksuton.

img_3077_2

 

14.9.2016

Kokkola

Ilmainen sisäänpääsy Kokkolan messutapahtumiin

heli_aki_markku_vaaka

100. RSA -messu Kokkolassa viikonloppuna avaa messukauden!

Viikonlopun, syksyn ensimmäiset Rakenna-Sisuta-Asu -messut Kokkolassa on tasan 100. RSA-tapahtuma Suomessa. Juhlan kunniaksi messuille on vapaa sisäänpääsy!
Kattaukseen on kuulunut alusta asti messut ja Kalamarkkinat, niin tietysti tänäkin vuonna.

Tänä vuonna messut huipentuvat sunnuntaina suureen hyväntekeväisyyshuutokauppaan,
jonka tulee vetämään itse Huutokauppakeisari Aki Palsamäki, Helin ja Markun avustamana.
Huutokaupan tuotto jää kokonaisuudessaan Hermeksen juniorityölle.
”Tämän syksyn tapahtuma on ehkä kaikkien aikojen suurin ja monipuolisin tapahtuma, mitä olemme Kokkolaan tehneet” sanoo tapahtuman koordinaattori Helena Nyman.

Infoa messuvieraille >>>

Ohjelma>>>

Näytteilleasettajat >>>

Pohjakartta >>>

20.9.2015

Kokkola

Kokkolan messuilla valtavasti kävijöitä

Syksyn ensimmäiset Rakenna-Sisusta-Asu-messut Kokkolassa viikonloppuna onnistuivat erinomaisesti. ”Kävijöitä oli valtavasti messujen molempina päivinä, tarkkaa kävijämäärää emme tiedä koska messuille ei myyty pääsyslippuja” sanoo toimitusjohtaja Reijo Alakoski promoottoreista.
”Messut olivat onnistuneet ja ihmiset iloisia. Saimme kontakteja erittäin hyvin ja osallistumme ensi vuoden tapahtumaan ehdottomasti” sanoo puolestaa Omega-Keittiöiden yrittäjä Osmo Pietarila.

IMG_1256

Ensi vuonna Kokkolan messut on 17. – 18.9.2016

17.9.2015

Kokkola

Kokkolassa syksyn ensimmäiset messut viikonloppuna–ilmainen sisäänpääsy!

Syksyn Rakenna-Sisusta-Asu messut alkavat Kokkolasta viikonloppuna,
jonne messuvierailla on ilmainen sisäänpääsy. Näytteilleasettajia on kiinnostanut ennätyksellisen
paljon pääsyliputon tapahtuma – Kokkolan messut onkin ollut jo pitkään loppuunmyydyt.
”Kaiken kaikkiaan Superviikonloppu Kokkolassa markkinointinimenä ollut tapahtuma on kerännyt
messuille ja piha-alueella oleville Kalamarkkinoille lähes 200 näytteilleasettajaa” sanoo järjestäjän,
15 v täyttävän yrityksen Suomen Messupromoottoreiden, toimitusjohtaja Reijo Alakoski.
Tapahtuma tarjoaa kaikille kaikkea lapsia unohtamatta. Ohjelmassa on runsaasti Laura Ruoholan tuottamia tietoiskuja ja työnäytöksiä.

Rakenna-Sisusta-Asu –messut Urheilutalolla 19. – 20.9.2015
Info messuvieraille >>>
Ohjelma >>>
Näytteilleasettajat >>>
Pohjakartta >>>

10.9.2015

Kokkola

Kokkolan messut loppuun myyty – ilmainen sisäänpääsy!

”Syyskuun 19. – 20. päivä järjestettävät Kokkolan Rakenna-Sisusta-Asu -messut on loppuunmyyty, ainoastaan pihalla on vielä tilaa” sanoo tapahtuman koordinaattori Helena Nyman.
Tapahtumasta tulee suurin kautta aikojen, kaiken kaikkiaan lähes 200 näytteilleasettajaa
on mukana, ulkonäytteilleasettajat ja Kalamarkkinamyyjät mukaan lukien.
RSA -messut täyttävät syyskuussa viisitoista vuotta. Juhlan kunniaksi tapahtumaan on tänä vuonna ilmainen sisäänpääsy.

 

18.5.2015

Kokkola

Syksyn Rakenna-Sisusta-Asu –messut ja Kalamarkkinat uudistuvat

Syksyn Rakenna-Sisusta-Asu –messut ja Kalamarkkinat uudistuvat. Tulossa Kaikkien Aikojen suurin alan tapahtuma Keski-Pohjanmaalla. Syyskuun 19. – 20. päivinä järjestettävä tapahtuma on pääsyliputon ja suunnattu koko perheelle.

Suntin rannoille, Urheilutalolle ja pihalle muodostuu tapahtuma-alue, joka myös aidataan. Alueelle on kaikilla ilmainen sisäänpääsy. Suntin ranta täyttyy Kalamarkkinoista, Urheilutalo Rakenna-Sisusta-Asu –messuista ja piha-alue nuorten ja lasten aktiviteeteista. ”Viikonlopun aikana odotamme tapahtumaan ainakin 15 000 kävijää” sanoo viikonlopun tapahtumasta vastaava Reijo Alakoski Suomen Messupromoottoreista. ”Täytämme syyskuussa 15 vuotta. Haluamme juhlan kunniaksi ja yhteistyökumppaneittemme ansiosta tarjota ilmaisen sisäänpääsyn tulevaan tapahtumaan”.

Lue koko tiedote >>> Tiedote 18052015

Rakenna-Sisusta-Asu messut Kokkolassa 19. – 20.9.2015

Lisätietoja>>>

2.9.2014

Kokkola

Peruutuspaikkoja jäljellä – Kahdennettoista Rakenna-Sisusta-Asu messut loppuunmyyty!

Keski-Pohjanmaan suurin messutapahtuma, Rakenna-Sisusta-Asu messut ja Kalamarkkinat, on loppuun myyty. Myyntiin tulee enää mahdollisia peruutuspaikkoja.
Messut ja Kalamarkkinat järjestetään Urheilutalolla ja Suntirannoilla
20. – 21.9.2014

Mukaan on ilmoittautunut Pohjanmaan alan messuteemojen merkittävimmät toimijat. Myös valtakunnallisia näytteilleasettajia tapahtumaan tulee runsaasti, ennen kaikkea rakentamisen toimialalta. ”Näytteilleasettajia Urheilutalolle mahtuu reilut sata ja messuvieraita odotamme vähintään kahdeksaatuhatta”, sanoo messujen Toimitusjohtaja Reijo Alakoski. Lue koko tiedote >>> Tiedote

Rakenna-Sisusta-Asu -messut Kokkolassa 20. – 21.9.2014 >>> tästä

Messuvieraille infoa >>>tästä