Aihearkisto: Yleinen

20.9.2017

Yleinen

KOKKOLASSA RSA-messut, Kalamarkkinat ja Venenäyttely viikonloppuna 23.-24.9.

Kokkolan Urheilutalon maastossa on vilskettä tulevana viikonloppuna kun kolme huipputapahtumaa valtaavat jälleen alueen. Kolmeen tapahtumaan odotetaan jälleen tuhansittain rakentamisesta, kalastuksesta ja veneilystä kiinnostuneita ihmisiä. Tapahtumissa on paljon nähtävää ja koettavaa koko perheelle.

Tule ja kutsu mukaan kaverisikin!

LISÄTIETOJA LÖYTYY TÄÄLTÄ>>

Kokkola mainos

 

 

 

 

13.9.2017

Yleinen

Messupromoottorit vastaa Kalajoen Energiamessujen teknisestä toteutuksesta

Viikonloppuna 16.-17.9. Kalajoen Event Park Areenalla järjestettävien Energiamessujen teknisestä toteutuksesta vastaa Suomen Messupromoottorit Oy. Messujen järjestäjä KP24 on Messupromoottoreiden pitkäaikainen yhteistyökumppani.

– Tapahtuma on ensimmäinen lajissaan ja on hienoa, että pääsimme rakentamaan nämä Pohjanmaan ensimmäiset Energiamessut, sanoo Messupromoottoreiden toimitusjohtaja Reijo Alakoski.

Pääteemana messuilla on energia kaikissa muodoissa. Messuilta saa vastauksen päivittäisiin energiaan liittyviin kysymyksiin ja siellä voi tutustua energia-alan viimeisimpiin uutuuksiin.
Lisäksi messuilla pureudutaan kokonaisvaltaisesti ihmisten energisyyteen ja hyvinvointiin.

Messut järjestetään Event Park Areenalla, joka sijaitsee Hiekkasärkkien välittömässä läheisyydessä Kalajoen lentokentän vieressä.

Lisätietoja tapahtumasta: www.kp24.fi/energiamessut tai www.energiamessut.kpk.fi/

Energiamessut

30.6.2017

Yleinen

Syksyn messut miltei loppuunmyydyt!

”Syksyn Rakenna Sisusta-Asu messut on miltei loppuun myydyt”, sanoo Promoottoreiden myyntijohtaja Jouko Lehtonen. Kokkolassa 23. – 24. syyskuuta järjestettävillä syksyn ensimmäisillä messuilla on tällä hetkellä jäljellä enää muutama peruutuspaikka jäljellä. Pohjois-Suomen suurin alan syksyn tapahtuma, Oulun RSA, on viikko Kokkolan jälkeen. Siellä on vielä joitain hajapaikkoja, samoin Hämeenlinnassa, joka on vuorossa heti Oulun jälkeen. ”Jäljellä on vielä joitain paikkoja, mutta ei montaa sielläkään” sanoo Lehtonen.

LISÄTIETOJA:
Rakenna-Sisusta-Asu -messut Kokkolassa 23. -24.9.2017>>>
Rakenna-Sisusta-Asu -messut Oulussa 30.9. – 1.10.2017>>>
Rakenna-Sisusta-Asu -messut Hämeenlinnassa 7. – 8.10.2017>>>

9.6.2017

Yleinen

Promoottorit rakentaa Kalajoki Messut!

IMG_3966Suomen Messupromoottorit vastaa viikonloppuna Event Park Areenalla järjestettävien Kalajoki Messujen rakentamisesta ja teknisestä toteutuksesta. Tapahtuman järjestää Kalajoen Yrittäjät ry. Messut ovat avoinna yleisölle viikonloppuna klo 10.00 – 16.00. Näytteilleasettajia on lähes sata. Messut huipentuu sunnuntaina Putousvoittaja, Aina-Inkeri Ankeisen esitykseen. Lisätietoja: www.kalajokimessut.fi

11.4.2017

Yleinen

Messupromoottorit jälleen parhaaseen luottokelpoisuusluokkaan

AAA-logo-2017-FIKansainvälinen luottokelpoisuusluokittaja, Bisnode Finland Oy, on reitannut 4.4.2017 Suomen Messupromoottorit Oy:n korkeimpaan luottoluokkaan AAA®. Tähän saavutukseen yltää vain 3,5 % kaikista suomalaisyrityksistä. Toimitusjohtaja Reijo Alakoski kiittää yhtiön työntekijöitä, johtoryhmää, hallitusta ja yhteistyökumppaneita merkittävästä tunnustuksesta.

4.4.2017

Yleinen

Näytteilleasettajilta kiitosta Joensuun messuista!

2017-04-01-PHOTO-00000238Viikonloppuna järjestetyt ensimmäiset Joensuun Rakenna-Sisusta-Asu messut sai tapahtuman tauottua runsaasti kiitoksia näytteilleasettajilta. Ari Mikkonen Pro Armik Oy:stä kiitteli onnistunutta tapahtumaa ”Hyvä fiilis, paljon iloisia ihmisiä liikkeellä, kaupallisesti onnistunut viikonloppu meiltä, olemme jatkossakin mukana ehdottomasti näillä messuilla.”

Tapahtuman pääyhteistyökumppaneista Kannustalon Nina Kivelä oli myös yllättynyt Kannustalon suosiosta messuilla ”Olemme olleet vuosia pois Joensuun messuilta, kyllä kannatti tulla, rakentajia on ollut hyvin liikkeellä, osastolla on riittänyt vipinää, tulemme tekemään kauppaa näiden messujen ansiosta.”

Messujen näyttelypäällikkö Jouko Lehtonen oli erittäin tyytyväinen tapahtuman tauottua. ”Olemme saaneet runsaasti kiitoksia kävijämäärästä ja järjestelyiden onnistumisesta.”

Ensimmäisillä Joensuun RSA messuilla Joensuu Areenalla vieraili kahden päivän aikana reilut 5500 messuvierasta

29.3.2017

Yleinen

Uudistuneet RSA- messut Joensuussa la-su 1.-2.4.

Banneri Makarainen

Joensuussa aiemmin järjestetyt RALVIS-messut ovat uudistuneet ja laajentuneet Rakenna-Sisusta-Asu -messuiksi. – Viime syyskesällä aloitimme neuvottelut tapahtumaan liittyvästä yhteistyöstä ja nyt olemme avajaisten kynnyksellä, kertoo Messupromoottorien toimitusjohtaja Reijo Alakoski.

– Tämän kevään messuille on ilmoittautunut ennätysmäärä näytteilleasetettajia ja odotamme sen mukaisesti myös ennätysyleisöä, Reijo Alakoski kertoo. Hänen mukaansa tapahtumassa on runsaasti nähtävää kaikille rakentajille, remontoijille ja oman kodin sisustajille.  -Messuilla on tietenkin messutarjouksia, jotka nekin kannattaa nyt rakentajien hyödyntää, Alakoski opastaa.

Sunnuntaipäivänä  messuilla on mukana myös  Kaisa Mäkäräinen, joka on tavattavissa Valloxin osastolla.

Toivotamme kaikki näytteilleasettajat ja messuvieraat sydämellisesti tervetulleiksi Joensuun RSA-messuille!

Ps. Facebook-sivuillamme on käynnissä arvonta, jossa voit voittaa ilmaiset messuliput!

20.3.2017

Yleinen

Toivotetaan messuvieraat tervetulleeksi Kajaaniin 25.-26.3. !

Kajaanin RSA-messut ovat ensi viikonloppuna 25.-26.3. Nyt jokaisen näytteilleasettajan on aika muistuttaa omia asiakkaitaan saapumaan messuille.

Valitse oheisista bannereista sopivin ja lataa se oman yrityksesi nettisivuille ja Facebook-sivuille. Kerro myös mikä on osastosi numero.

Kiitos –  nähdään messuilla Kajaanissa!

Messubanneri pieni

Messubanneri keski

Messubanneri

10.2.2017

Yleinen

Lasketteluonnettomuus ei estä osallistumista: JETHRO MUKANA YLIVIESKASSA SUNNUNTAINA!

Jethro
Perjantain uutisotsikot ovat kertoneet Jethro Rostedtin loukkaantuneen lasketteluonnettomuudessa Itävallan Alpeilla. Onneksi tilanteessa ei kypärän käytön ansiosta käynyt pahemmin, vaan Jethro on jo kovaa kyytiä toipumassa tapahtuneesta.

Jethro myös soitti perjantaina iltapäivällä Messupromoottoreille ja kertoi että on sunnuntaihin mennessä ihan kunnossa osallistuakseen Ylivieskan messutapahtumaan! Hienoa!

Eli ei hätää, sillä lupaustensa mukaan Jethro on paikalla Ylivieskan messuilla ja messuvieraat pääsevät häntä jututtamaan henkilökohtaisestikin! Tervetuloa Jethro!

Yleinen

Ylivieskan messuportit aukeavat lauantaina klo 10:00 – Tervetuloa!

junnutimpuri

JÄNNITTÄVÄ JUNNUTIMPURI KISA HETI LAUANTAINA  YLIVIESKAN MESSUILLA

Ylivieskan koululaiset kisaavat jälleen timpuritaidoillaan messujen ohjelmalavalla juontaja Laura Ruoholan johdolla. Junnutimpuri-kisan välierät alkavat lauantaina 11.2.2017 klo 12.30 ja finaali on samana päivänä alkaen klo 14.30.
Kilpailuformaatti on pysynyt samanlaisena jo 8 vuotta. Kilpailun välierän osatehtävät ovat naulanlyönti, sahaus (sisältää mittojen arvioinnin) ja työkalujen tunnistus. Finaalissa kilpailijat suorittavat rakennustehtävän (materiaali puu). Kilpailua varten ohjelmalavalle varataan kilpailijoille höyläpenkit.
Finaaliin eli neljän parhaan kilpailijan joukkoon selviytyneet saavat omakseen kaikki käyttämänsä työkalut. Voittopalkintona on Bosch-sähkötyökalu. Kilpailun sponsorina toimii K-rauta Rautapohja Oy.

TERVETULOA jännäämään ja kannustamaan junnutimpureita!

Messut avoinna la-su klo 10-16.